Evler Nasıl Okunur? Hızlandırılmış Ev Mimarisi Kursu pdf indir

tarafından
33
Evler Nasıl Okunur?  Hızlandırılmış Ev Mimarisi Kursu pdf indir

Elinizdeki bu kitap, Tudor ahşap iskeletlerden gerçekten alışılmadık olana kadar çağın yerini, modasını ve teknolojik maharetini yansıtan ev mimarisinin çeşitliliğini tanıma ve takdir etme konusunda içeriden birinin sunduğu rehberdir. Gezilerinizde yanınızda taşıyacak kadar küçük ama gerçek örneklerle gerçek yanıtlar verecek kadar kapsamlı bu kullanışlı başvuru kılavuzu:
■             Herhangi bir evin stilini ve tarihsel bağlamını tanımlayan görsel ipuçlarıyla birlikte mimari söz dağarcığının anlaşılmasını sağlar.
■             Kilometre taşı niteliğinde evlere yapılan ziyaretlerin değerini artırır ve kendi evinizin ya da bölgenizin mimarisini keşfetmenin temellerini atar.
■             Bir evin ana mimari stillerini, malzemelerini ve bileşenlerini, klasik örneklerin fotoğraflarıyla, güzel çizimleriyle ve içten bir uzmanın sözleriyle araştırır.
 

Evler Nasıl Okunur? Hızlandırılmış Ev Mimarisi Kursu isimli 256 sayfadan oluşan kitap ; Will Jones tarafından yazılmış ve ALFA YAYINLARI yayınevinin 09.06.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Evler Nasıl Okunur? Hızlandırılmış Ev Mimarisi Kursu pdf indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.