Erken Çocuklukta Risk Altındaki Çocuklar Öğretmenler ve Aileler İçin Öneriler pdf indir

tarafından
22
Erken Çocuklukta Risk Altındaki Çocuklar  Öğretmenler ve Aileler İçin Öneriler pdf indir

Günümüzde birçok çocuk, yaşamını çeşitli risk faktörleriyle sürdürmektedir. Aile içi sorunlar, ekonomik zorluklar, sağlık problemleri ve diğer çeşitli nedenlerle risk altında olan çocuklar, genellikle eğitim hayatlarında daha büyük zorluklarla karşılaşabilmektedirler. Bu kapsamlı kitap, erken çocukluk döneminde farklı risk grupları içerisinde bulunan çocukların eğitimine odaklanarak bu zorlukların üstesinden gelmeye yönelik bilgi ve stratejiler ile öğretmenler ve ailelere öneriler sunmaktadır.

Ülkemizde farklı üniversitelerde görev yapan yazarlarımız, uzmanlıklarını ve birikimlerini kullanarak risk altındaki çocukların eğitim süreçlerini anlamamıza ve desteklememize yardımcı olan temel kavramları ulusal ve uluslararası literatürden faydalanarak ele almışlardır. Kitap; pedagojik yaklaşımları, duygusal ve sosyal gelişimi destekleyici stratejileri ve öğretmenler ile ailelerin bu çocukları destekleme konusundaki rolünü detaylı bir şekilde incelemektedir.
 

Erken Çocuklukta Risk Altındaki Çocuklar Öğretmenler ve Aileler İçin Öneriler isimli sayfadan oluşan kitap ; Kolektif tarafından yazılmış ve NOBEL AKADEMİK YAYINCILIK yayınevinin 21.12.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Erken Çocuklukta Risk Altındaki Çocuklar Öğretmenler ve Aileler İçin Öneriler pdf indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.