Dakikalar İçinde Osmanlı Padişahları pdf indir

tarafından
14
Dakikalar İçinde Osmanlı Padişahları pdf indir

OSMANLI PADİŞAHLARININ MERAK EDİLEN TÜM YÖNLERİ…
Kimi askerî yönüyle, kimi politik dehasıyla, kimi özel hayatıyla dikkatleri üzerine çeken otuz altı padişah…
Peki padişahlar nasıl yetişti? Etraflarında nasıl bir devlet kadrosu vardı? Kişilikleri ve faaliyetleri üzerine etki eden isimler kimlerdi? Neleri sever nelerden hoşlanmazlardı? Aile yaşantıları nasıldı? Fırsat buldukça hangi meslek ya da sanat dalı ile uğraşırlardı? 
Bu ve benzeri çok merak edilen soruların yanı sıra Hürrem Sultan, Pargalı İbrahim Paşa, Cem Sultan, Kösem Sultan, Sokollu Mehmet Paşa, Köse Mihal, Geyikli Baba, Emir Buhari, Şeyh Bedrettin, Şeytan İbrahim Paşa, Molla Kâbız, Aziz Mahmut Hüdai, Patrona Halil, Mimar Sinan, Kabakçı Mustafa gibi pek çok şahsiyetin hikâyesi; Kardeş Katli, Harem, Fetret Devri, Karlofça Anlaşması, Buçuktepe vakası, Kadızadeler ile Sivasîlerin kavgası, Lale Devri, Vaka-i Vakvakiye, Vaka-i Hayriye gibi pek çok olay hakkında bilgi, elinizdeki kitapta.
Dakikalar İçinde Osmanlı Padişahları; zevkli üslubu, özel olarak seçilen 200 fotoğraf, görsel ve gravürüyle tarih tutkunlarını Osmanlı dünyasının bazen heyecanlı ve neşeli, bazen de hüzünlü ve dramatik dünyasına götürüyor.
 

Dakikalar İçinde Osmanlı Padişahları isimli 416 sayfadan oluşan kitap ; Önder Kaya tarafından yazılmış ve KRONİK KİTAP yayınevinin 17.10.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Dakikalar İçinde Osmanlı Padişahları pdf indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.