Sabrina ve Corina pdf indir

tarafından
50
Sabrina ve Corina pdf indir

Çağdaş Amerikan edebiyatının yeni sesi Kali Fajardo-Anstine güçlü ve derin kadın karakterlerle dokunmuş, hayatta kalma mücadelesini yansıtan hikâyeler örüyor.  Öykülerini topladığı ve pek çok ödül alan çıkış kitabı Sabrina ve Corina’da Colorado’da yaşayan Latin kadınların deneyimlerine odaklanıyor. Bu kadınlar yaşamlarını biçimlendirdikleri gibi yaşadıkları toprağı da şekillendiriyorlar: Dikkatlice, zarafetle ve sessiz bir güçle.
 
“Şeker Bebekler” öyküsünde kültürel miras toprağın içinde gizli kalıyor ancak araziye dair anlaşmazlıklar sırasında ortaya çıkıyor. “Daha Batıya mı Gitsek?” bir seks işçisi ve kızının atalarından kalma evlerini terk edip Kaliforniya’da karşılarında düşmanca bir şehir bulmalarını anlatıyor. Kitaba adını veren “Sabrina ve Corina” öyküsünde ise kadınlara yönelik şiddet döngüsünün içine düşmüş bir aile ancak belli alışkanlıklar çerçevesinde bir araya gelebiliyor.
 
Kali Fajardo-Anstine’nin kendi deneyimlerinden ilham alarak yazdığı bu kitap, farklı arka planlardan gelen kadınların gücünü gözler önüne seriyor.
 
“Ateşli ve esaslı öyküler…” –The New York Times
 
“Muhteşem bir öykü derlemesi.” –Joy Williams
 

Sabrina ve Corina isimli 208 sayfadan oluşan kitap ; Kali Fajardo-Anstine tarafından yazılmış ve İTHAKİ YAYINLARI yayınevinin 19.07.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Sabrina ve Corina pdf indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.