Küçük Prens Gibi Nasıl Yaşarız? pdf indir

tarafından
40
Küçük Prens Gibi Nasıl Yaşarız?  pdf indir

Karmaşık yaşamlarımız için içgörü, ilham ve şefkatle dolu Küçük Prens Gibi Nasıl Yaşarız, Antoine St. Exupéry’nin sevilen hikâyesinin bilgeliğini okurlarıyla paylaşıyor. Stéphane Garnier, bize büyümeden önce kim olduğumuzu hatırlatıyor ve yaşamak, oynamak ya da günlük hayatın içinde gizli harikaları bulmak için zaman ayırmayı öğretiyor.
 
Küçük Prens Gibi Nasıl Yaşarız‘da Stéphane Garnier, St. Exupéry’nin hikâyesini yeni ve çağdaş bir gözle yeniden ele alıyor ve Küçük Prens’in yaptığı gibi yavaşlayarak, büyük hayaller kurarak ve çocuklarımıza alçakgönüllü bir nezaket göstererek içimizdeki Küçük Prens’i korumaya bizleri teşvik ediyor. Her bölümde Garnier, bize nasıl asi ve dürüst
 
olacağımız, dünyada nasıl iz bırakacağımız, başkalarının yargılamasından nasıl kurtulacağımız ve yalnızlığı nasıl kabulleneceğimiz gibi temel dersleri hatırlatıyor.
 
Küçük Prens’in ikonik orijinal çizimlerinin yanı sıra unutulmaz alıntılar ve St. Exupéry’nin felsefelerini modern yaşamın giderek karmaşıklaşan taleplerine nasıl uygulayabileceğimize dair düşündürücü fikirler içeren bu kitap, en önemli olanı her yaşta yeniden keşfetmenizi sağlayacak heyecan verici bir rehber.
 

Küçük Prens Gibi Nasıl Yaşarız? isimli 192 sayfadan oluşan kitap ; Stephane Garnier tarafından yazılmış ve THE KİTAP yayınevinin 04.08.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Küçük Prens Gibi Nasıl Yaşarız? pdf indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.