Sarı Ferit Bir Mafya Babasının İnanılmaz Değişim Hikayesi pdf indir

tarafından
25
Sarı Ferit  Bir Mafya Babasının İnanılmaz Değişim Hikayesi pdf indir

Acayip bir sır, ince bir hikmettir bu. Bakarsınız, akıbet noktasında said olan bir fıtrat, yıllarca şakilerin içinde, onlarla beraber, yan yana, diz dize… Sonra bir gün ansızın bir hidayet rüzgârı eser, bir marifet kıvılcımı çakar, alır götürür onu asıl menziline, hakikat ve hidayet dünyasına… İşte bu hakikati yaşayan bir fedaidir Ferit kardeşimiz… Hayatını nurun hakikatlerine ipotek eden, bu fedakâr insanın hayat hikayesi, özellikle genç kuşaklar için fevkalade câlib-i dikkattir.

Bahri Yağmur kardeşimizin bu çalışmasını tebrik ediyor, hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Mevla’dan niyaz ediyorum.
Prof. Dr. Şener DİLEK

Bir gün sonra idam edilecek bir mahkûmu, son derece güzel ve mükellef bir sofraya oturtsak, o mahkûm bu halden zevk ve lezzet alabilir mi? Buna benzer şekilde, dünyasının akıbetini ölüm ve idam ile yokluk olacağını düşünen inançsız insan, hangi imkânlara sahip olursa olsun, bulunduğu halden memnun ve tatmin olabilir mi?
Ferit kardeşimiz de sefahet yolunda dünyanın idam sehpasından farklı olmadığını gören ve yönünü dünya ve ahiretin gerçek mutluluğuna çeviren bir kardeşimiz. Bu açıdan örnek bir hayatı var. Bu çok faydalı kitabından dolayı Bahri Yağmur’u tebrik ediyorum.
Prof. Dr. Alpaslan ÖZYAZICI
 

Sarı Ferit Bir Mafya Babasının İnanılmaz Değişim Hikayesi isimli 232 sayfadan oluşan kitap ; Bahri Yağmur tarafından yazılmış ve SAMA yayınevinin 11.01.2024 tarihinde yayımlanmıştır.

Sarı Ferit Bir Mafya Babasının İnanılmaz Değişim Hikayesi pdf indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.