Alagözlüm Senden Ayrı Geceler pdf indir

tarafından
12
Alagözlüm Senden Ayrı Geceler pdf indir

Azerbaycanlı aydınların kıyıma uğradığı “Repressiya Dönemi”nin acımasız yüzünü açığa çıkaran bu eserin, Türk’ün görkemli sanat ve kültürüne değer katması temennisiyle yazarlarımızı kutluyorum.
Azerin
Türk kültür dünyasına katkı sağlayacak bir çalışma olmuş. Kültür, sanat adına öğrenilecek çok değerli bilgiler içeriyor. Yazarlarımızı kutlar, başarılar dilerim.
Esat KABAKLI
Kısa zamanda heyecan duyarak okuduğum bu kitapta, Mikail Müşfik’in acı dolu yaşamı, Ahmed Cevad’ın mücadelesi, Sara’nın yürekleri yaralayan kaderi, Resul Rıza ve Nigar Refibeyli’nin dillere destan olan aşk hikayesi etkileyici bir şekilde anlatılmış. Okuyucuların kalbinde derin bir iz bırakacağına inancım tamdır.
Ulviyye HEMZEYEVA
Bu kitap, türkülerle başlayan bir sevdanın nasıl kültürel bir zenginliğe dönüştüğünün destanı gibidir. Alagözlüm diye başlayan nağmeler, “Sarı Gelin”in sızısında, “Oku Tar”ın başkaldırısında, “Çırpınırdı Karadeniz”in coşkusunda bir gönül coğrafyasının da sınırlarını belirlemektedir.
Orhan ARAS
Dünyanın birçok ülkesinde büyük sahnelerde Azerbaycan musikisini tanıtan birisi olarak diyebilirim ki; bu kitap hakikaten Azerbaycan musikisinin tanıtılmasına dair atılmış takdire layık adımlardan biridir. Yazarlarımıza uğurlar diliyorum.
Sahip PAŞAZADE
 

Alagözlüm Senden Ayrı Geceler isimli 104 sayfadan oluşan kitap ; Uzm. Tuğşad Ata Türkmen tarafından yazılmış ve NET KİTAPLIK YAYINCILIK yayınevinin 12.12.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Alagözlüm Senden Ayrı Geceler pdf indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.