Endişeli Bir Adamın Atlası pdf indir

tarafından
34
Endişeli Bir Adamın Atlası pdf indir

2018 yılında Uluslararası MAN Booker Ödülü’ne aday gösterilen ve günümüz Alman edebiyatının en önemli isimlerinden biri olan Christoph Ransmayr, Endişeli Bir Adamın Atlası adlı romanında okurları benzersiz bir yolculuğa çıkarıyor. 70 bölümden oluşan Atlas boyunca farklı kıtalar, zaman dilimleri ve ülkeler arasında mekik dokuyarak dünyanın olduğu kadar insan ruhunun da gizli saklı köşelerine uğruyor. Güney Denizi’ndeki adalardan Cava’nın volkanlarına, Himalaya’nın en uzak vadilerinden Tuna Nehri ve Mekong’a uzanan bu eşsiz yolculuk, Ransmayr’ın usta işi anlatımıyla katman katman açılarak yaşam ve ölümün, mutluluk ve kaderin kıskacında geçen hayatlarımızın edebi bir haritasına dönüşüyor.
 
“Alman dilinin en yetenekli romancılarından.”
Library Journal
 
‘Bu kitap romancının yerinde duramayan bir adam olarak portresi. Ransmayr balık tutup kamp kurarak Avrupa, Asya ve Güney Amerika’yı yürüyerek, yüzerek, bisiklet üstünde ya da arabayla kat ederken mekânların iç dünyasını ortaya koyan insanlar, hayvanlar, yapılar ve mitlerle karşılaşıyor. Sanki Atlas’ın sayfaları boyunca yazarın içsel ve dışsal yaşamları bir araya gelmiş de ayrı ayrı çıktıkları yolculuklarının dökümünü yapıyorlar.’
Scroll
 

Endişeli Bir Adamın Atlası isimli 360 sayfadan oluşan kitap ; Christoph Ransmayr tarafından yazılmış ve LİVERA YAYINEVİ yayınevinin 12.05.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Endişeli Bir Adamın Atlası pdf indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.