Hope / Sonun Başlangıcı pdf indir

tarafından
37
Hope / Sonun Başlangıcı pdf indir

Dr. Hope Carter, bilim dünyasında sınırları zorlayan araştırmalarıyla dikkatleri üzerine çeken bir bilim insanıdır. İnsan genomundaki gizemli DNA zincirleriyle ve evrimsel süreçlerle ilgili yaptığı yeni keşifler sırasında birdenbire parlak bir ışıkla karşılaşan Hope ve arkadaşları, o andan itibaren dünyalarını sonsuza dek değiştirecek bir yolculuğa çıkarlar.
 
Bu olağanüstü deneyim Hope’u farklı bir boyuta taşır ve ona tanımlanamayan dünya dışı bir varlıkla iletişim kurma gücü verir. Ancak bu güçlerle birlikte Hope’un karşılaştığı sırlar ve tehlikeler de artar. Her şeye rağmen, içinde bulunduğu durumun sırlarını çözmek için cesurca adımlar atmaya kararlıdır.
 
Bu sürükleyici roman, sizi inancın ve hayal etmenin gücünü yeniden kavramaya davet ediyor. Hope’un cesur ve yenilikçi yaklaşımıyla evrimin sırlarına dair yeni bir perspektif edinecek, inançla bilimin birleşebileceği  evrenin en büyük sırlarını keşfederken, bilim kurgunun sınırlarını zorlayan bu yolculukta, kendinizi soluksuz bir serüvenin içinde bulacak, sırların çözülmesiyle birlikte şaşırtıcı bir sona doğru ilerleyeceksiniz!
 

Hope / Sonun Başlangıcı isimli 245 sayfadan oluşan kitap ; Yale H. Caplan tarafından yazılmış ve PERSEUS YAYINEVİ yayınevinin 26.06.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Hope / Sonun Başlangıcı pdf indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.