Rüya Satan Adam 3 / Fikir Bahçıvanı pdf indir

tarafından
18
Rüya Satan Adam 3 /  Fikir Bahçıvanı pdf indir

Zamanımızın en zengin ve en güçlü adamlarından biri olan Rüya Satıcısı, sevdiklerinin kaybından sonra çıktığı, kendini bulma yolculuğunun artık sonundadır. Kendi hayaletlerinden sıyrılarak derin kayıplar karşısında bile dönüştürücü fikirlerini âdeta birer bahçıvan gibi ekmeye devam eder. Sadık arkadaşlarıyla çıktığı bu yolculuğun sonuna gelirken acının önünde eğilmeyip onunla birlikte yürümeyi de kendine görev edinir. Bir Fikir Bahçıvanı’na dönüşen Rüya Satıcısı hayatın kendisine hazırladığı o son oyundan habersizdir…
Psikiyatrist, psikoterapist ve yazar Augusto Cury, Rüya Satan Adam serisinin son kitabı Fikir Bahçıvanı ile bize duygusal rahatsızlıkların tanımlanmasının yanı sıra duygularımızı yönetmek için beceri ve teknikler de sunuyor. Fikir eken karakterleri aracılığıyla okurlarını zihin gezegeninde bir keşif yolculuğuna çıkarmayı da ihmal etmiyor.

 
 

Rüya Satan Adam 3 / Fikir Bahçıvanı isimli 232 sayfadan oluşan kitap ; Augusto Cury tarafından yazılmış ve EPSİLON YAYINEVİ yayınevinin 22.08.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Rüya Satan Adam 3 / Fikir Bahçıvanı pdf indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.