El Yazma Sohbetler 10 Cilt Takım pdf indir

tarafından
21
El Yazma Sohbetler 10 Cilt Takım pdf indir

El Yazma Sohbetler 10 Cilt Takım
Uzun zamandır ihvan ve muhibbanın, Efendi Hazretlerimizin birbirinden değerli vaaz-u nasihatlerini barındıran 10 ciltlik “El Yazma Sohbetler” e olan iştiyakını biliyorduk. Bundan sebep bu çalışmayı ele almak istedik.
            Bu kıymetli sohbetleri okuyanlara, özellikle kendisine ders edinen talebe ve hocalarımıza kolaylık olması niyetiyle de bazı çalışmalar yaptık.
            Her sohbeti başlı başına ele alarak baş taraflarına; sohbetin tarihi ve yapıldığı yeri, sohbet ayetlerini, Risâle-i Kudsiyye’den okunan beyti, sohbet hadislerini ve sohbette zikri geçen konuları zikrettik.
Bazı sohbetler, hazırlayan kardeşlerimizden kaynaklı olsa gerek tekrar edilmiştir. Tekrar olan bu sohbetleri daha önce geçen yerlere atıf yaptık.
            Sirâcül-Muttekîn ve Terhîb-Tergîb eserlerini yazan hattatlardan kaynaklanan hadis metnindeki bazı hatalı yazıları düzelterek Arapçalarını da ekledik.
Bu vesile ile eserde geçen feyiz menbaı olan vaaz-ı nasihatlerin, tüm ihvan ve muhibbanın gönül bahçelerini ihya etmesini Cenâb-ı Hakk’tan niyaz ediyoruz.
 

El Yazma Sohbetler 10 Cilt Takım isimli 4420 sayfadan oluşan kitap ; Mahmud Ustaosmanoğlu tarafından yazılmış ve AHISKA YAYINEVİ yayınevinin 17.08.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

El Yazma Sohbetler 10 Cilt Takım pdf indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.