Astroloji Burçlar, Gezegenler Bilmek İstediğiniz Her Şey pdf indir

tarafından
173
Astroloji  Burçlar, Gezegenler Bilmek İstediğiniz Her Şey  pdf indir

Yüzyıllar boyunca, yıldızların bilimi etrafında belirli bir gizemin oluştuğu doğrudur. Şimdi astrolojiye ilginin yeniden canlandığı da aynı derecede doğru ve birçok yıldız gözlemcisi, harita yorumlama sanatının gizemini çözmeye yardımcı olacak basit kendin yap talimatlarını arıyor. Sade ve Basit Astroloji bu arayışa bir cevap verir.
Güneş burcunuzu neredeyse kesinlikle biliyorsunuzdur ve bu, en önemli astrolojik faktördür. Arkadaşlarınızın ve akrabalarınızın Güneş burçlarını öğrendikten sonra onları bir kitap gibi okuyabileceksiniz. Bu Güneş burcu bilgisine gezegenlerin her burç üzerindeki etkisi hakkında bir fikir ekleyin ve bu insanların neden böyle davrandıklarını anlayacaksınız. Bu bilgi başlı başına insanları neyin harekete geçirdiğini anlamaya başlamanız için fazlasıyla yeterli.
Bu kadar bilgi birikimini özümsedikten sonra astrolojiye o kadar bağımlı hale gelirseniz daha fazlasını öğrenmek isteyebilirsiniz. Hırslı biriyseniz (Koç mu yoksa Aslan mı?), başka kitapları karıştırarak, internette gezinerek veya kurslara katılarak kolayca daha fazlasını öğrenebilirsiniz. Kelimenin tam anlamıyla – gökyüzü sınırdır.
 

Astroloji Burçlar, Gezegenler Bilmek İstediğiniz Her Şey isimli 184 sayfadan oluşan kitap ; Gillian Morris tarafından yazılmış ve PLATFORM yayınevinin 27.07.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Astroloji Burçlar, Gezegenler Bilmek İstediğiniz Her Şey pdf indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.