Narayana Felsefesi Upanişadları (4. Kitap) pdf indir

tarafından
25
Narayana Felsefesi Upanişadları (4. Kitap) pdf indir

Hemen şimdi dur!
Aklını tüm öğrendiklerinden bir süreliğine uzaklaştır ve tek bir soruya odaklan!
Şu anda huzurlu muyum?
Kurulan tüm sistemler çökmek üzere! Çünkü insanlık çöküşte. Onların doğru yoldan çıkmasını, günah işlemesini, bildiği her şekilde yok etmesini, bile isteye zarar vermesini engellemek üzere kurulmuş sistemler, kadim zamana ait metinlerin içinde saklı olan gerçekleri bitmeyen gizemlerden ve yasaklardan dokunmuş bir örtünün altına saklarlar çünkü yazılmış, dile getirilmiş olanı kendi gerçeklerine göre şekillendirmenin başka bir yolu yoktur.
Bu nedenle kitapları, fikrileri, konuşmak yasaktır. Neden? Çünkü “sömürü” denilen eylem sömürülenden alınacak başka hiçbir şey kalmayana dek devam etmek zorunda. Bunu sağlamanın tek yolu da sömürülenin önüne asla sonu gelmeyen, mutlu etmeyen, cevaplar yerine sadece sorular ürettiren, cahil bırakan yeni alt sistemler koymaktır. Bu alt sistemler görünüşte birbirinden farklı olsa da hepsi tek bir kaynağa hizmet ediyor.
Kendisinden “ucubeleri” doğuran tüm sistemler yıkıldığında, örtülerin hepsi düştüğünde tahammülümüz olacak mı kendimize bakmaya?
Ezberletilen, para karşılığında öğretilen, bilinmezlerin içinde uyuşturan hiçbir şey zamanın duvarına çarpmamıza engel olamaz. Bunu idrak eden herkes kendi küçük kıyametini yaşayacak. Ve bu küçük kıyamet başladığında öğrendiğin hiçbir şey sana huzurunu geri getirmeyecek.
 

Narayana Felsefesi Upanişadları (4. Kitap) isimli 144 sayfadan oluşan kitap ; Ayasya tarafından yazılmış ve VAVEYLA YAYINCILIK yayınevinin 08.07.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Narayana Felsefesi Upanişadları (4. Kitap) pdf indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.