Beş Yıldız pdf indir

tarafından
51
Beş Yıldız pdf indir

İyiden Mükemmele Giden Yolda İletişim Sırları
Fikirler kendi kendilerini satmazlar. Küreselleşmenin, veri biliminin, yapay zekânın birleşen güçleri her alanda etkilerini artırırken iyi bir fikir sahibi olmak yeterli değil. Antik ikna sanatında ustalaşmak modern dünyada öne çıkmanın, ilerlemenin ve mükemmelliğe ulaşmanın anahtarı. İletişim, sizi karşı konulamaz ve yeri doldurulamaz yapacak, size o mükemmel puanı, o beşinci yıldızı kazandıracak olan insani yanınızdır.
Çok okunan TED Gibi Konuş ile Hikâye Anlatıcısının Sırrı’nın yazarı Carmine Gallo Beş Yıldız’da bugünün insanına ilham vermek için Aristoteles’in ikna formülünün nasıl uygulanacağını açıklıyor. İşin doğası değiştikçe ve teknoloji her şeyi bir anda dünyanın her yerine taşıdıkça iletişim becerileri daha değerli hale geliyor. Carmine Gallo nörobilimciler, ekonomistler, tarihçiler, milyarderler ve Google, Nike, Airbnb gibi şirketlerin liderleriyle söyleşiler yaparak hayal gücünüzü harekete geçirmek için sözcükleri nasıl kullandıklarını gösteriyor.
Bilgi çağında yalnızca fikirleriniz ve ikna gücünüz kadar değerlisiniz. Beş Yıldız sıradanlık ile olağanüstülük arasındaki uçurumu kapamanıza yardımcı olacak.
 

Beş Yıldız isimli 272 sayfadan oluşan kitap ; Carmine Gallo tarafından yazılmış ve AGANTA KİTAP yayınevinin 02.05.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Beş Yıldız pdf indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.