Karanlıktan Doğan Aydınlık pdf indir

tarafından
16
Karanlıktan Doğan Aydınlık pdf indir

Bu kitapta öncelikle Türk ve dünya tarihine ışık tutmuş, karanlıkları aydınlatmak için kimi insanlar kibrit, kimileri çakmak çakarak mum yakmış, kimileri meşale, kimileri çıra yakmış. Pek çok ilim insanı, düşünür, devlet insanı gece gündüz demeden yeni bir şeyler icat etmek, ortaya çıkarmak ve insanlığın hizmetine sunmak için çalışıp çabalamıştır. Kimi ilim insanları da ölümü göze alıp hayatlarını hiçe saymışlardır.
Kimi insanlar vatanının özgürlüğü için mücadele etmiş, bu uğurda kanları, terlerini akıtmış, canlarını hiçe sayarak şehit olmuşlardır.
Bu kitapta ayrıca tüm âlemler için yaratılmış sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed Mustafa’nın (sav); İslam dinini yaymak, cehaleti bitirmek, karanlığı aydınlatmak için verdiği mücadeleler, yaptığı savaşlar anlatılmıştır.
1071’de Malazgirt’te Haçlı Ordusuna karşı kazandığı üstün başarıyla, Türk Milletinin geleceğinin ateşini yakan Büyük Komutan Alparslan’ın hayatını okuyacaksınız.
1453 yılında İstanbul’u Bizanslıların elinden alarak bir çağı kapatarak ‘Yeni Çağı’ başlatan Padişah, ilim insanı Fatih Sultan Mehmet Han’ın hayatını bulacaksınız.
 

Karanlıktan Doğan Aydınlık isimli 247 sayfadan oluşan kitap ; Hamdi Öztürk tarafından yazılmış ve GECE KİTAPLIĞI yayınevinin 20.12.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Karanlıktan Doğan Aydınlık pdf indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.