Erkeklik’le Zehirlenmiş Erkek Toksik Masküliniteden Arınma Kılavuzu pdf indir

tarafından
31
Erkeklik’le Zehirlenmiş Erkek  Toksik Masküliniteden Arınma Kılavuzu pdf indir

“Erkekliğe dair sakıncalı fikirlerle boğuşan bir dünyada, “Erkeklik”le Zehirlenmiş Erkek aciliyetle ihtiyaç duyduğumuz bir can simidi. Bilgelik, kırılganlık, güven ve eğlenceyi aynı anda içinde barındıran bu eser birçok hayatı özgürleştirecek, sayısız ilişkiyi kurtaracak ve hepimizi daha yüksek seviyelere taşıyacak.” —Glennon Doyle, New York Times bestseller yazarı
 
Derdi “erkeklik” olan bu sayfaların yazarı Justin Baldoni bir araştırmacı ya da akademisyen değil. Başarılı bir oyunculuk kariyerine ve görece iyi bir hayata sahipken kendi erkekliğiyle ve erkekliğinin imtiyazlarıyla yüzleşmeye kalkışmış birisi. “Erkeklik”le Zehirlenmiş Erkek’te yapmaya çalıştığı şey de bu. Samimi bir çabayla girdiği serüvenini anlaşılır bir dille okuyucuya aktarıyor. Yine de elimizde bayağı bir hatırat yok. Sistemli, insicamlı bir toksik maskülenlik reddiyesi var.

Günümüzde toksik maskülenlik azalmıyor, aksine daha da biti kanlanıyor. Redpill muhabbetleri, alfa/sigma erkek literatürü muhtelif internet kuytularına has anlam haritaları değil artık. Haliyle, böyle bir zamanda bu gibi kitaplara hiç olmadığı kadar çok ihtiyaç var.

“Erkeklik”le Zehirlenmiş Erkek, kendi erkekliğiyle mücadele etme cüretini gösterebilen erkeklerin kitaplıklarında kendine yer arıyor.
 

Erkeklik’le Zehirlenmiş Erkek Toksik Masküliniteden Arınma Kılavuzu isimli 368 sayfadan oluşan kitap ; Justin Baldoni tarafından yazılmış ve OKUYAN US YAYIN yayınevinin 14.06.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Erkeklik’le Zehirlenmiş Erkek Toksik Masküliniteden Arınma Kılavuzu pdf indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.