El Falı pdf indir

tarafından
24
El Falı pdf indir

El falı, insanlık tarihinin en eski sanatlarından biridir. Binlerce yıldır, insanlar ellerindeki çizgileri ve şekilleri yorumlayarak, hayat hikayelerini ve kişilik özelliklerini anlamaya çalışmışlardır. Bu uygulama, birçok kültür ve toplumda birçok şekil ve formda varolmuştur. Bu kitapta, bu geleneksel bilgelikten yola çıkarak, el falının modern bir yorumunu sunuyoruz.
 
El falı bir kehanet yöntemi olarak algılanabilir, ancak bu kitapta el falının daha geniş bir anlamı ve amacı olduğunu göreceksiniz. Bir yandan, el falı, insanın iç dünyasına ve potansiyeline dair derin bir bakış sağlar.
 
Diğer yandan, bize kendi yaşamlarımızın yazarları olduğumuzu ve kaderlerimizi şekillendirebileceğimizi hatırlatır.
 
Bu kitap, sadece bir el falı kılavuzu değil, aynı zamanda kendi yaşamlarımızın hikayesini anlama ve anlatma sanatına dair bir meditasyondur. Bilinçli veya bilinçsiz olarak, ellerimizle her gün kendi hikayelerimizi yazarız ve bu çizgiler, yaşamlarımızın karmaşık ve muhteşem mozaiğini oluşturur.
El Falı’na hoş geldiniz, hayatınızın kitabını açın ve okumaya başlayın.”
 

El Falı isimli 142 sayfadan oluşan kitap ; Vera Destini tarafından yazılmış ve GECE KİTAPLIĞI yayınevinin 02.08.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

El Falı pdf indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.