Finans Nasıl İşler? Sayıları Anlamak İçin Elkitabı pdf indir

tarafından
62
Finans Nasıl İşler?  Sayıları Anlamak İçin Elkitabı pdf indir

“Profesör Desai’nin Harvard İşletme Okulunda verdiği dersi çok seviyordum çünkü teknoloji sektörü de dahil olmak üzere her sektör için kritik önem taşıyan finansal soruları anlamama yardımcı oluyordu. Bu kitap, Desai’nin temel bilgileri aktarma, öğrencilere bu konuda sezgileriyle düşünme becerisi kazandırma ve bu becerilerini gerçek hayattan örneklerle sınama yöntemlerinin bir araya gelmesiyle, dersteki deneyimi okuyuculara yeniden yaşatıyor. Aydınlatıcı ve ilginç üslubuyla bu kitap bilgi birikiminizi zenginleştirecek ve daha da önemlisi finans ve işle ilgili çeşitli konularda sezgilerinizi geliştirmenize yardımcı olacak. İşletme öğrencileri ve şirketlerde liderlik rolü üstlenmeyi hedefleyenler ve hatta finans konusunu derinlemesine anlamak ve öğrenmek isteyen herkes için mutlaka okunması gereken bir kitap.”
—MARNE LEVINE, Operasyondan Sorumlu Yönetici, Instagram

“Sürekli değişim geçiren bir dünyada küresel bir teknoloji şirketini yönetmek pek çok özellik gerektirir, ki bunlardan biri, liderlik basamaklarını farklı şekillerde tırmanmış olanlar için de finans konularına aşina olmaktır. Mihir, finansı eğlenceli ve erişilebilir hale getirmeyi başarıyor. Kitabın sonunda herhangi bir şirketin lideri veya yöneticisi olarak ihtiyaç duyacağınız güvene, sezgiye ve anlayışa sahip olacaksınız.”
—JENNIFER MORGAN, Başkan, America Kıtası, Asya Pasifik ve Japonya, SAP
 
Bu kitap, finansı daha derinden anlamak isteyen herkes için yazılmıştır. Finans alanına yeni girenler, verilen bilgilerin anlaşılabilir olduğunu ve finans hakkında konuşmaya başlamak için sezgiye dayanan yapı taşlarının ve temel kavramların sunulduğunu göreceklerdir. Finans alanında faaliyet gösterenler ise finansla ilgili “ahkâm kesmenin” “iş yapmaktan” daha kolay olduğunu bilirler. Finansın ana kavramları oldukça kaygandır ve bu kitap, okuyucuların finans konusunu fikir veya terimlerin uygulamasından daha da derinlemesine anlamalarını sağlayacaktır. Hırslı yöneticiler, finansal uzman ve yatırımcılarla toplantıları hakkında daha derinlemesine düşünebilecek ve onlarla daha anlamlı görüşmeler yapabilecektir.
 
 

Finans Nasıl İşler? Sayıları Anlamak İçin Elkitabı isimli 352 sayfadan oluşan kitap ; Mihir A. Desai tarafından yazılmış ve OPTİMİST KİTAP yayınevinin 08.05.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Finans Nasıl İşler? Sayıları Anlamak İçin Elkitabı pdf indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.