Toplumların Sosyolojik Değişimi pdf indir

tarafından
38
Toplumların Sosyolojik Değişimi pdf indir

Şunu belirtmek gerekir ki, doğa ve toplum gibi devasa konularda, sınırlı ama gelişimsel zihnimizle mutlak doğrulara ulaşma arayışı beyhude bir arayıştır. Çünkü milyarlarca yıldır sürekli değişim halinde olan bu evrenin küçük bir parçası olan insanın mutlak doğrulara ulaşması şimdilik imkân dâhilinde değildir.
 
Keza bu konularda yeni yeni veriler keşfetmek ve yorum yapmak, derinlikli ve yıllarca emeği gerektiren araştırmalarla mümkündür. Uzmanlaşarak bunu yapanlara şükran ve minnet borçluyuz. Onların ortaya çıkardıkları bilgileri doğru kullanarak yaşamla bütünleştirmek bu minnet duygularımızı iletmenin en güzel ve anlamlı yolu ve karşılığı olacaktır.

Saatin, enlem ve boylamların, Astrolojinin ve pusulanın bilinmediği zamanlarda, insanların uçsuz bucaksız yeryüzünde bulunduğu alanı tanıması, yer ve konumunu bilmesi, yol güzergâhını ve yönünü belirlemesi nasıl mümkün olabilmiştir. Afrika’dan göç sırasında bilinmeyen uzak diyarlara giderken, her mevsimde değişen doğa koşullarında alanı tanıma ve yer belirleme yöntemleri nasıldı?
 

Toplumların Sosyolojik Değişimi isimli 424 sayfadan oluşan kitap ; İrfan Yorğun tarafından yazılmış ve BARAKA KİTAP yayınevinin 26.07.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Toplumların Sosyolojik Değişimi pdf indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.