Babam, Ben ve Parkinson pdf indir

tarafından
21
Babam, Ben ve Parkinson pdf indir

Bir hastalığın teşhisi, son değil; başlangıçtır…
Uzun yıllardır Parkinson ile savaşan Cemal Bekar, kendi hastalığından yola çıkarak kaleme aldığı, “Babam, Ben ve Parkinson” kitabıyla, binlerce Parkinson hastasına umut oluyor. Babasını da aynı hastalıktan kaybetmiş olan Bekar, yıllar içinde hem bu hastalığın genetik bir kader olup olmadığı sorusuna cevap arıyor, hem de bu süre zarfında deneyimlediği tedavi yöntemlerini irdeliyor.
“Parkinson tembel biz değiliz”
Hastalığın seyrini hafifletmede egzersizin, sanatın ve sosyal aktivitelerin önemini de vurgulayan Cemal Bekar’ın “Parkinson tembel biz değil” mottosuyla yazdığı bu kitabı, Parkinson riskiyle yüzleşenlerin pusulası olacak.
Kitaptan alıntı:
“Bir buçuk yıldan beridir süren bir şikayetim vardı; sol kolum sallanmıyor ve hafif ağrıyordu. Sanırım sıra bana gelmişti. On dakikalık basit bir nörolojik fizik muayene sonrası doktorum; ‘Parkinson başlamış’ dedi. Okuyacağınız tüm satırlar, o günden bugüne kadarki yolculuğumda, birebir tarafımca tecrübe edilmiş, yaşanmış, dersler alınmış ve en nihayetinde Parkinson’a nasıl yenilmediğimin mücadelesi olmuştur.”
 

Babam, Ben ve Parkinson isimli 110 sayfadan oluşan kitap ; Cemal Bekar tarafından yazılmış ve KİTAP MÜPTELASI YAYINLARI yayınevinin 01.09.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Babam, Ben ve Parkinson pdf indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.