Güçlü Bir Kurumsal İtibar İçin Yeni Alışkanlıklar pdf indir

tarafından
28
Güçlü Bir Kurumsal İtibar İçin Yeni Alışkanlıklar pdf indir

İtibar bambaşkadır diyerek söze başlamak istiyorum. İtibar denilince akla doğruluk, dürüstlük, güvenilir olmak, çalışkanlık, başarılı olmak, kalite ve pek çok pozitif özellik gelir. İtibarlı olmanın hazinelerden daha kıymetli olduğunu söyleyen kralların olduğu bu dünyada önceliğin itibar inşası olması gerekir öyle değil mi?
Kurumsal imaj, örgütü hatırlatan tutum, davranış ve inançların tümü olarak tanımlanmaktadır. Kurumsal görünüm, kurumsal iletişim ve kurumsal davranışın toplamında ifadesini bulan kurumsal imaj, iç ve dış hedef kitleler üzerinde inandırıcılık ve güven yaratmak ile bu güveni sürdürmek gibi önemli bir işlevi yerine getirmektedir.
Kurumsal itibar, kurum içi ve kurum dışı hedef kitlelerin kurum hakkındaki tüm algılamalarıdır. Buna göre olumlu itibar elde etmek için kurumların, hedef kitle olarak tanımladıkları kesimlerle iyi ilişkiler kurup, bu ilişkileri sürdürmeleri gerekmektedir. Kurumların hedef kitleleriyle iyi ilişkiler kurabilmesi, ancak kurumların uyguladıkları iletişim yönetimi çalışmalarının etkin olmasıyla olanaklıdır.
 

Güçlü Bir Kurumsal İtibar İçin Yeni Alışkanlıklar isimli 94 sayfadan oluşan kitap ; Öğr. Gör. Dr. Dilek Turan Eroğlu tarafından yazılmış ve PARADİGMA AKADEMİ YAYINLARI yayınevinin 18.05.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Güçlü Bir Kurumsal İtibar İçin Yeni Alışkanlıklar pdf indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.