Enag pdf indir

tarafından
14
Enag pdf indir

İnsanlığın ortaya çıkışı ve dünyanın, evrenin varoluşuyla ilgili ortaya atılan argümanlardan birçoğu imkânsız gibi dursa da bazıları için “Hakikaten daha mantıklı sallamışlar,” diyebiliriz.

Kâinat sürekli genişlemeye devam ederken ele aldığım bu yazının asıl ilham kaynağı, Fizikçi Enrico Fermi’nin “Herkes nerede?” sorusu olmuştur.

Gel zaman, git zaman roman ve karakterler oturdukça da herkesin nerede olduğu hakkında size ufak detaylar vermeye çalıştım. Şu an elinizde tuttuğunuz bu kitap bir üçlemenin ilk kitabı. Umarım okuyucu samimiyetime güvenir ve bu eserler okunmaya devam edilir. Yoksa Fermi gibi ben de soruyu tekrarlarım. “Herkes nerede?”
Şimdilerde mevsim eğer kış ise sıcak yuvanda kahven veya çayın eşliğinde keyifli okumalar dilerim çünkü romanda havalar epey sıcak. Eğer yaz günü sana ulaştıysam sevgili kardeşim, serinlemenin bir yolunu bulmalısın. Yeniden görüşeceğiz, söz…
 

Enag isimli 192 sayfadan oluşan kitap ; İbrahim Kemal Er tarafından yazılmış ve KİTAPYURDU DOĞRUDAN YAYINCILIK (KDY) yayınevinin 20.10.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Enag pdf indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.