2024 KPSS Genel Yetenek Genel Kültür Konu Anlatımlı Modüler Set (6 Kitap) pdf indir

tarafından
36
2024 KPSS Genel Yetenek Genel Kültür Konu Anlatımlı Modüler Set (6 Kitap) pdf indir

Hibrit kitaplarda kullanıcılar;
. Kitabın dijital formatına erişim sağlayabilir.
. Konu sonu testlerini çözebilir.
. Video dersleri izleyebilir.
Hibrit kitapta yer alan tüm sorular, uzman eğitmen kadrosu tarafından tek tek etiketlendirilmiştir. Yapay zekâ arti ile bu etiketler devamlı olarak haberleşmektedir ve hangi materyalin hangi öğrenme faaliyetinin temel yapıtaşı içerisinde yer alması gerektiği tespit edilmektedir.
Kullanıcılar “Hibrit Kitap” üzerinden kitabın dijital halini görüntüleyip içerisinde yer alan soruları çözerek öğrenme durumlarını takip edebilmektedir.
Hibrit kitaba erişim 2024 sınav tarihinde sona erecektir.
Video ders izlenim süresi 2024 sınav  tarihinde sona erecektir.
Değerli Adaylar;
Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS), öğrenim hayatınız boyunca verdiğiniz emeğin sonucunu alarak meslek hayatınıza adım atmanızı sağlayacak önemli bir aşamadır. Bu süreçteki emek ve çabanız, programlı bir çalışma ile sizi hedefinize doğru yöneltecek ve öne geçirecektir. Böylesi bir süreçte programlı bir çalışmaya kaynaklık edecek olan, deneyimli bir yazar ekibi tarafından özenle oluşturulmuş Konu Anlatımlı Setimizi sizlere sunuyoruz. Konu setimiz mevcut branşlardaki eksiklerinizi giderecek sınavla ilgili kaygılarınızın azalmasına yardımcı olacaktır. Sizlere yararlı olması dileği ile.
KPSS Türkçe Konu Anlatımlı (LİSANS) 280 sayfa
KPSS Tarih Konu Anlatımlı (LİSANS) 368 sayfa
KPSS Cografya Konu Anlatımlı (LİSANS): 248 sayfa
KPSS Vatandaşlık Konu Anlatımlı (LİSANS) 208 sayfa
KPSS Geometri Konu Anlatımlı (LİSANS) 208 sayfa
KPSS Matematik Konu Anlatımlı (LİSANS) 392 Sayfa
 

2024 KPSS Genel Yetenek Genel Kültür Konu Anlatımlı Modüler Set (6 Kitap) isimli 1704 sayfadan oluşan kitap ; Kolektif tarafından yazılmış ve PEGEM AKADEMİ YAYINCILIK-SINAV KİTAPLARI yayınevinin 26.07.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

2024 KPSS Genel Yetenek Genel Kültür Konu Anlatımlı Modüler Set (6 Kitap) pdf indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.