Etkili Müzakere Sanatı pdf indir

tarafından
151
Etkili Müzakere Sanatı pdf indir

“Dünya devasa bir müzakere masasıdır!”
 
Çocukken bize, herkesin hak ettiği şeyi eninde sonunda alacağı öğretildi. Fakat büyüdükçe hak ettiklerimizi değil, müzakere ettiklerimizi kazandığımızı anladık. Dolayısıyla müzakere edebilme yeteneği, mesleğinizden ve eğitiminizden bağımsız olarak, kişisel potansiyelinizi ortaya çıkarmanızın önündeki engelleri ortadan kaldırmanın bir yoludur.
 
Peki “müzakere” kelimesini duyduğunuzda aklınıza ne geliyor? Bir düzine yöneticinin, bir alay avukatla kocaman bir toplantı masasında karşı karşıya oturması ve batmak üzere olan milyar dolarlık bir şirketle ilgili fikir alışverişinde bulunması mı? Buna benzer senaryolar doğru olsa da gerçek müzakere durumlarının sadece kısıtlı bir bölümünü yansıtır. Aslında günlük yaşam içerisinde maaşınıza yapılacak zam, ev kiranızın bedeli, kaldığınız oteldeki oda seçimi, arabanızı satmak istediğiniz miktar gibi birçok müzakere senaryosu bulunur.
 
Bu kitap aracılığıyla bu tür senaryolarda düşündüğünüzden çok daha fazla olasılığa sahip olduğunuzu fark edeceksiniz. Sizin açınızdan en iyi sonuca agresif tartışmalarla değil, bu sayfalarda bulacağınız uygulama ve araştırma dünyasının geliştirdiği en etkili müzakere teknikleri ile ulaşabileceğinizi göreceksiniz. İster büyük ister küçük olsun, müzakereleri lehinize çevirmek artık çok daha kolay olacak.
 

Etkili Müzakere Sanatı isimli 224 sayfadan oluşan kitap ; Jack Nasher tarafından yazılmış ve DİYOJEN YAYINCILIK yayınevinin 12.10.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Etkili Müzakere Sanatı pdf indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.