Her Şey Bir Öğretmeni Sevmekle Başlar pdf indir

tarafından
46
Her Şey Bir Öğretmeni Sevmekle Başlar pdf indir

“Geriye dönüp baktığımda hep iyi ki diyorum.
İyi ki yolum bu güzel köyle, çocuklarla, velilerle ve köy halkıyla kesişmiş.
İyi ki öğretmen olmuşum.
İyi ki kalplere dokunmuşum.”
 
Hepimizin sevdiği köy öğretmeni İhsan Kartoğlu bu kitabında bizimle kendi deneyimlerini paylaşıyor. Çocukluğundan öğretmenliğe, öğretmenlikten şimdiye uzanan yolda başından geçen olayları trajikomik bir üslupla aktarıyor. Böylece bizi hem hisleneceğimiz hem de gülümseyeceğimiz bir yolculuğa davet ediyor.
Yolculuk boyunca karşımıza pek çok durak çıkıyor: Çayeli sokakları, okul yılları, Kars’ın Okçuoğlu köyü ve birbirinden farklı, birbirinden değerli ilkokul öğrencileri…  Ancak bu yol sadece çiçeklerle bezeli değil. Kartoğlu’nun çektiği çeşitli zorluklar da var. Ne var ki atılan kahkahalar çatılan kaşlardan, tokalaşan eller sallanan parmaklardan katbekat daha fazla.
Hiçbir çıkar gözetmeden kendini öğrencilerine vakfeden, gizledikleri yaptıklarından fazla olan, sosyal medyadaki paylaşımları yüzbinlerce insan tarafından takdirle karşılanan fedakâr öğretmen İhsan Kartoğlu’na kulak verin.
Çünkü “Her Şey Bir Öğretmeni Sevmekle Başlar” sadece bir kitap ismi değil, o aynı zamanda bir yaşam felsefesi!
 

Her Şey Bir Öğretmeni Sevmekle Başlar isimli 200 sayfadan oluşan kitap ; İhsan Kartoğlu tarafından yazılmış ve HOLDEN KİTAP yayınevinin 02.10.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Her Şey Bir Öğretmeni Sevmekle Başlar pdf indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.