Hayal Gemisi Tayfaları Okulda pdf indir

tarafından
50
Hayal Gemisi Tayfaları Okulda pdf indir

“Bir Hayal Gemisi’ne binseydiniz, nereye gitmek isterdiniz çocuklar?
Ya, o Hayal Gemisi’nin Kaptan’ı siz olsaydınız, nerelere yelken açardınız, hiç düşündünüz mü?
«Hayal Gemisi de nereden çıktı? Hiç öyle bir gemi olur muymuş?» demeyin çocuklar! Var! Hem de, Tayfaları bile var bu geminin; Kaptan, Miço, Uzun, Maskot ve Bıdık!
Üstelik size de bir müjdeleri var: İsterseniz siz de bu geminin bir tayfası, hatta belki de, Kaptan’ı bile olabilirsiniz! Nasıl? Cazip bir teklif değil mi? O hâlde ne duruyorsunuz, katılın onlara!” diye bir çağrıda bulunmuştu Hayal Gemisi Tayfaları.
Bu çağrı, siz çocukları da çok mutlu etti ki aralarına katıldınız.
Bizim Hayal Gemisi Tayfaları, doludizgin yaşamaya devam ediyorlar. Hele ki siz çocuklar da aralarına katıldıktan sonra, onları durdurabilene aşk olsun!
Kaptan, Miço, Uzun, Maskot ve Bıdık, bu defa okuldalar. Tabii, olağanüstü hayalleri, kendilerine has bakış açıları ve yaşamaya devam ettikleri eğlenceli maceraları da onlarla birlikte.
E, siz çocuklar da Hayal Gemisi’nin bir tayfası olmayı sevdiğinize göre, haydi buyurun yeni maceralara!
 
Çocuklarımıza güvenle okutabileceğimiz, Hayal Gemisi Tayfaları, Hayal Gemisi Tayfaları Okulda ve Hayal Gemisi Tayfaları Tatilde serisinin tamamı, 2017 yılında Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından kütüphaneler için satın alınan kitaplar arasında olup, kütüphanelerde çocuklarımız tarafından keyifle okunmaktadır.
 

Hayal Gemisi Tayfaları Okulda isimli 110 sayfadan oluşan kitap ; Hakan Karcı tarafından yazılmış ve KAPTAN KİTAP yayınevinin 12.05.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Hayal Gemisi Tayfaları Okulda pdf indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.