Her Yönüyle Yabancı Dil Öğretimi pdf indir

tarafından
35
Her Yönüyle Yabancı Dil Öğretimi pdf indir

“Her Yönüyle Yabancı Dil Öğretimi” kitabı yabancı dil öğreten ve öğretmek isteyen alandaki tüm öğretmenler için hazırlanmıştır. Bu kitap Türkiye’de yabancı dil öğretiminin tarihsel süreçleri, yabancı dil öğretmeni yetiştirme yaklaşımları, çocuklara yabancı dil öğretimi, dil öğretiminde Avrupa ortak başvuru metninin nasıl kullanılacağı, yabancı dil öğretiminde dilbilimin yeri, yabancı dil öğretimi sürecinde yaşanan sorunlar, yabancı dil öğretimi ve teknoloji kullanımı, yabancı dil öğretiminde hikâye kullanımı, tümleşik dil becerilerinin öğrenimi ve öğretimi ilkeleri, yabancı dil öğretiminde ölçme değerlendirme yöntemleri ve yabancı dil öğretiminde bireysel farklılıklar gibi alanla ilgili hem teorik hem de pratik bilgileri içermektedir.

Kitabımızın Türkçe yazılmasının amacı İngilizce, Fransızca, Almanca, Arapça, Rusça, İtalyanca, İspanyolca, Korece, Japonca, Çince gibi farklı dilleri öğreten yabancı dil öğretmenlerimizin de kitabımızdan faydalanabilmeleri içindir. Ayrıca sınıf öğretmenleri ve okul öncesi öğretmenleri için de oldukça yararlı bir rehber kitap olacağı düşünülmüştür.

Alanlarında uzman tüm yazar arkadaşlarımıza emekleri için teşekkür ederiz.
 

Her Yönüyle Yabancı Dil Öğretimi isimli 222 sayfadan oluşan kitap ; Kolektif tarafından yazılmış ve PEGEM AKADEMİ YAYINCILIK yayınevinin 12.08.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Her Yönüyle Yabancı Dil Öğretimi pdf indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.