İlahi Bioenerji Şifa Öğretisi / Uyanış Seansları 3 pdf indir

tarafından
46
İlahi Bioenerji Şifa Öğretisi / Uyanış Seansları 3 pdf indir

Ruhsal boyutlardaki edindiğimiz tecrübeyle yaşadığımız bilinç açılması, öğrenmenin ve potansiyelimizin gücünü fark etmemizi sağlamaktadır. Yaşadığımız tecrübeler sırasında farkındalıklarımızı, yaşamlarımıza aktarmaya ve sizlerle paylaşmaya çalışmak amacında olan yazar Hatice Aktaş, binlerce kişinin hayatını değiştirip dönüştüren eğitim ve kitaplarıyla, dünyada kendini kaybolmuş hisseden ve aramaya çalışan kişilere, bireysel seansları ve kitapları ile yaşam yolculuklarına yardımcı oluyor. Bu çalışmasında Bioenerji bilgi ve tecrübelerini tüm samimiyetiyle, pratik bioenerji şifa tekniklerini siz okurları ile paylaşmaktadır.
 
 “İster aşkın tekâmülünde olun, isterseniz acı tekâmülünde, yolun sonu yoktur, yolculuklar bitmez.” Önemli olan bu yolu, bizi sonsuz ve sınırsız okyanusa ulaştıracak sağlıklı, şefkatli, sevgi dolu duygularla yürümektir…”
Hatice Aktaş
 

İlahi Bioenerji Şifa Öğretisi / Uyanış Seansları 3 isimli 152 sayfadan oluşan kitap ; Hatice Aktaş tarafından yazılmış ve HERMES YAYINLARI yayınevinin 26.07.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

İlahi Bioenerji Şifa Öğretisi / Uyanış Seansları 3 pdf indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.