Benden Bana pdf indir

tarafından
36
Benden Bana pdf indir

Hayatlarımızı yaşadığımız gibi hayallerimizi de yaşamadığımız sürece gerçeği göremeyeceğiz. Kanatlarım olmadan yaşamayı çok denedim ama kanatsız yaşadığım her gün bir önceki gün gibiydi. Siz bu dünyada bir kelebeğin ömrü kadar hayatınızı yaşamayı öğrenene kadar bir önceki günün tekrarı niteliğinde olacaktır. Kelebeklerin ömrü sadece bir gündür. Bizim ise belirsizdir. Onlar ömürlerini sadece yaşarlar. Bize ise her gün bir ömür gibi yaşama şansı verilir. Bazılarımız bu şansı o renkli kelebeklerin ömürleri gibi rengârenk yaşar. Bazılarımız ise sadece ölmek için yaşar. Kanatlarınızı açmadığınız her gün hayatınızdan çaldığınız bir gün olarak hayatınıza girecektir. Kanatlarınızı açmak için önce takmanız gerekecektir. Kanatlarınızı kendiniz takmadığınız sürece kimse size kanat olmayacaktır.
 
Herkesin kanat takması ve kanatlarını sonsuzluğa kadar açık tutması dileğiyle bu kitabı kanatlarına bir küçük umut olması amacıyla yazmış bulunuyorum. Kanatsız melekler kanatlı melekleri her gün yollarına daha da devam etmesi için cesaretlendirmeli. Bu kitabı okurken bir kuşun kanadı kadar özgür bir kelebeğin rengi kadar renkli hayatlar yaşamanız dileğiyle.
 

Benden Bana isimli 118 sayfadan oluşan kitap ; Ebru Bolat tarafından yazılmış ve ELPİS YAYINLARI yayınevinin 16.05.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Benden Bana pdf indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.