İş Güvenliği Uzmanı Ne Yapıyor Ki? İş Güvenliği Uzmanının Yapması Gerekenler pdf indir

tarafından
27
İş Güvenliği Uzmanı Ne Yapıyor Ki?  İş Güvenliği Uzmanının Yapması Gerekenler pdf indir

Gittiğim görüşmelerde ya da hizmet vermeye başladığım işyerlerinde çok sorulan ya da sorulmasa bile yüz ifadelerinden anladığım “sen burada ne yapıyorsun?” yani “iş güvenliği uzmanı ne yapıyor ki” sorusuna karşılık olarak yaşanmışlıklar, düşünceler, çalışmalar ve gözlemler doğrultusunda yazılmıştır. İş güvenliği uzmanı işin en son noktasıdır. Çoğunlukla yapılacak işlerden en son haberi olan kişidir. Ama yapılacak olan işlerde en önce aranandır. Bazı işyerleri de seni öyle şaşırtır ki aldıkları iş güvenliği önlemleri ile sana verdikleri değer karşında bazen mahcup bile olursun. Ama bunlar az sayıdalar şimdi birbirimizi kandırmayalım. Bu kitapta iş güvenliği uzmanının firmaya ilk kez gidişinden itibaren işleyen süreçleri kendi deneyimlerim ile ifade etmeye çalıştım ve bir örnek yol haritası çizmek için çabaladım.
 

İş Güvenliği Uzmanı Ne Yapıyor Ki? İş Güvenliği Uzmanının Yapması Gerekenler isimli 112 sayfadan oluşan kitap ; Alper Özgür tarafından yazılmış ve KİTAPYURDU DOĞRUDAN YAYINCILIK (KDY) yayınevinin 12.06.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

İş Güvenliği Uzmanı Ne Yapıyor Ki? İş Güvenliği Uzmanının Yapması Gerekenler pdf indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.