Arıların Uğultusu pdf indir

tarafından
46
Arıların Uğultusu pdf indir

Meksikalı yazar Sofía Segovia büyük yankı uyandıran romanı Arıların Uğultusu’nda devrimin eşiğindeki bir ülkede bir ailenin talihini değiştirecek güce sahip gizemli bir kahramanın hayret verici hikâyesini anlatıyor.
 
İhtiyar dadı Reja bir gün köprünün altına terk edilmiş, kime ait olduğu ve nasıl hayatta kalmayı başardığı bilinmeyen bir bebek bulur. Bebek, arıların oluşturduğu canlı bir battaniyeyle kaplanmış hâldedir ve bu yüzden de onunla ilgili birçok söylenti yayılır. Simonopio adı verilen ve evlat edinilen bebeğin gelişiyle birlikte Linares’teki herkesin hayatı altüst olacaktır.
 
Muammalara açık kapı bırakan insanların hikâyesinin anlatıldığı Arıların Uğultusu, tarihi olgulardan da beslenen, Meksika’nın zengin motifleriyle süslü, masalsı ve şiirsel bir eser.
 
“Son derece insani bir anlatıyı gizemle süslemesindeki yeteneğine bakılarak Latin Amerika’nın büyük yazarlarıyla, özellikle de Isabel Allende’yle karşılaştırılacak bir yazar.”
 –The Washington Post
 
“Sofía Segovia Meksika edebiyatının yeni sesi. Bu kitabın sayfalarında Gabriel García Márquez’i anımsatan bir hava olsa da Sofía’nın kendine özgü büyülü gerçekçiliği de mevcut.”
Wendolín Perla
 
“Meksika’nın gerçekliği ile kurgunun bir araya geldiği, derinlikli bir aile destanı.”
El Nuevo Herald
 

Arıların Uğultusu isimli 464 sayfadan oluşan kitap ; Sofia Segovia tarafından yazılmış ve İTHAKİ YAYINLARI yayınevinin 04.05.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Arıların Uğultusu pdf indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.