Esir Türkler Müslüman Doğu Türkistan Halkı pdf indir

tarafından
19
Esir Türkler  Müslüman Doğu Türkistan Halkı pdf indir

Bu kitap, Çin’in elindeki tüm propaganda imkanlarını kullanarak gerçeğin boğulmaya çalışıldığı bir dönemde yazıldı.
Fakat ben inanıyorum ki Çin ne kadar güçlü olursa olsun dünyanın özgür ve vicdanlı insanları Çin’den de diğer zalimlerden de çok daha güçlüdür. Doğu Türkistan’da yaşananlar asla Filistin’den veya Arakan’dan daha aşağı değildir. Kitabı okudukça bu iddiamı daha iyi anlayacaksınız.
 
Doğu Türkistan meselesini araştırmadan önce işgal altındaki topraklarda acı içinde yaşam mücadelesi veren Müslüman Türklerden haberdardım. Fakat araştırmaya başladıktan sonra bu insanların isyanlarını, çığlıklarını yoğun şekilde içimde hissetmeye başladım. Yaşanan bu sistematik soykırım karşısında susmak insan olma adına ortaya koyduğumuz bütün iddiaları anlamsız kılıyordu. Hayatta bazen yazarak, konuşarak veya mücadele ederek her şeyi değiştiremeyiz. Fakat mücadele etmeden de hiçbir şey değişmez. Ayrıca insan olmak; şartlar nasıl olursa olsun hak ve adaletin, iyilik ve güzelliğin, merhamet ve insanlığın yaygınlaşması için çaba göstermek, kavga vermek değilse nedir ki?
 

Esir Türkler Müslüman Doğu Türkistan Halkı isimli 176 sayfadan oluşan kitap ; Adem Özköse tarafından yazılmış ve PINAR YAYINLARI yayınevinin 26.12.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Esir Türkler Müslüman Doğu Türkistan Halkı pdf indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.