Gözünü Aç, Dani Brown pdf indir

tarafından
23
Gözünü Aç, Dani Brown pdf indir

Danika Brown ne istediğini biliyor:
Profesyonel başarı
Akademik şöhret
Kariyerinin omuzlarına yüklediği gerilimi azaltmak için de ara sıra gönlüne bir eğlence.
 
Ama aşk? Onu denedi, yaşadı, o gemiyi artık yaktı ve kapılarını kapadı. Bu yüzden de genç kadının evrenden tek isteği sorun çıkarmayacak, kusursuz bir yatak arkadaşı.
 
İşyerindeki bir yangın tatbikatında beklenmedik durumlar ortaya çıkınca iriyarı güvenlik görevlisi Zafir Ansari, Dani’yi asansörden kurtarıyor. Bu karmaşanın ortasında Zaf’in Dani’yi kahramanca kurtardığı âna ait bir video ise internette viral oluyor. İnternet, ikisi arasındaki bu var olmayan aşkla yıkılırken Zaf, Dani’den oyunu sürdürmesi isteğinde bulunuyor. Çünkü çocuklar için kurduğu takımın internette tanınmaya gerçekten ihtiyacı var.
 
Dani’nin planı basit: İnsanların içindeyken ilişkin varmış gibi davran, kimse yokken Zaf’i baştan çıkar. Sorun şu ki Zaf gizliden gizliye aşk romanları okuyan umutsuz bir romantik ve Dani’nin buz gibi gerçekçiliğini kırmaya kararlı. Ama eski sporcunun geçmişinde bazı meseleleri var ve kalbinin etrafındaki duvarlar da şey… baldırları kadar sağlam. Dani’nin hayalindeki basit kaçamak şimdi bitirme tezinden de karmaşık bir hal alıyor. Acaba dileği ters mi tepti? Yoksa evren artık gözünü açıp işareti görmesini mi istiyor?
 

Gözünü Aç, Dani Brown isimli 352 sayfadan oluşan kitap ; Talia Hibbert tarafından yazılmış ve ARTEMİS YAYINLARI yayınevinin 15.08.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Gözünü Aç, Dani Brown pdf indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.