Tapınak / Kopenhag Serisi 4 pdf indir

tarafından
11
Tapınak / Kopenhag Serisi 4 pdf indir

Katrine Engberg, “unutulmaz karakterleri ve muhteşem olay örgüsüyle” Kopenhag Serisi’ne tatmin edici ve soluk soluğa okunacak bir kitap daha sunuyor!
 
“Sevgim bu felaketi önlemeye yetmediği gibi sonrasındaki yaraları da sarmaya yetmedi. Bornholm bize sırtını dönüyor. Onlar için birer düşmanız. Şu anda bulunduğumuz yerden duyabileceğin gibi, dibe çok yaklaştık”.
 
Jeppe Kørner, izne ayrılan ve kırık kalbini iyileştirmek için Bornholm adasına sığınan bir polis memurudur. Jeppe adanın yerel kereste fabrikasında çalışmaya başladığında, adanın göründüğü kadar huzurlu bir sığınak olmayabileceğini anlamaya başlar. Bir gün, Jeppe Kørner’ın çalışma arkadaşı Anette Werner, şehir merkezindeki bir çocuk parkında bulunan parçalanmış bir cesetle ilgili soruşturmayı yürütmekle görevlendirilir. Tuhaf ipuçlarını takip ettiğinde, hepsi onu Bornholm’e götürür. Anette, bir ipucunu takip etmesi için Jeppe’den yardım ister. Jeppe farkında olmadan kendini uğursuz bir gizemin ortasında bulur ve çok geçmeden kendisini adanın sırlarını çözmek için Anette ile birlikte çalışırken bulur.
 
Nefesinizi tutun ve bu öngörülemeyen hikâyenin sürükleyici yollarına kendinizi bırakın!
 

Tapınak / Kopenhag Serisi 4 isimli 344 sayfadan oluşan kitap ; Katrine Engberg tarafından yazılmış ve THE KİTAP yayınevinin 11.12.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Tapınak / Kopenhag Serisi 4 pdf indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.