Uçuş 345 pdf indir

tarafından
50
Uçuş 345 pdf indir

30 OCAK 1975. İZMİR – İSTANBUL SEFERİNİ YAPAN 345 SEFER SAYILI TÜRK HAVA YOLLARI UÇAĞI MARMARA DENİZİ’NDE SULARA GÖMÜLÜR. 
Bugün, kazanın üstünden yıllar geçmesine rağmen uçak enkazı hâlâ Marmara Denizi’nin suları altında, içindeki mürettebat ve yolcularla birlikte yatmaktadır.
Kazayla ilişkisi olan kişilere gönderilen isimsiz bir zarf ve zarfın içinden çıkan gizemli kaset ise olayın kırk yılın ardından tekrar gündeme oturmasına neden olur. Üzerinde sadece ‘345’ yazılı olan kasetlerden biri Hakan Geda’nın ilgisini çektiğinde, kazadan altı ay kadar önce başlayan Kıbrıs Barış Harekâtı’na ve kökenleri ise Avrupa Hun İmparatorluğu’na kadar giden büyük bir gizemin kapıları ağır ağır açılmaya başlamıştır bile.
Piri Reis’in Sırrı adlı romanıyla yazılı basında adını sıkça duyuran ve okurların ilgisini hayli çeken Cenk Kayakuş, bu son romanında ise Türkiye’nin ilk ve tek denize düşen sivil uçağı olan TK 345 sefer sayılı uçağı konu ediniyor. Enkazının ve yolcularının bugün dahi Marmara Denizi’nin suları altında olduğu bu gizemli uçak kazası, Kayakuş’un mükemmel kurgusuyla birlikte soluk kesen bir maceranın başlangıcını oluşturuyor.
“Bir an önce son sayfasına ulaşmak isteyeceğiniz gizem dolu bir bulmaca.”
ESQUIRE 
“Kendi tarihimize ait bu son derece gizemli uçak kazası, bir de Cenk Kayakuş’un kaleminden okunmayı fazlasıyla hak ediyor.” 
SABAH
 

Uçuş 345 isimli 356 sayfadan oluşan kitap ; Cenk Kayakuş tarafından yazılmış ve KANON KİTAP yayınevinin 21.06.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Uçuş 345 pdf indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.