Gerçekten Bilmeniz Gereken 50 Psikoloji Fikri (Ciltli) pdf indir

tarafından
20
Gerçekten Bilmeniz Gereken 50 Psikoloji Fikri (Ciltli) pdf indir

Hemen herkesin sizin psikolojiniz üzerine sizden çok kafa yorduğu bir zamanda yaşıyoruz. Şampuanınızın üstündeki yazı karakterinden ofis duvarlarının rengine; sevgili seçiminizden kime oy verdiğinize; tükettiklerinizden bağımlılıklarınıza hemen her şey psikolojik araştırmaların konusu ve bunların etkisi altında şekilleniyor. Psikoloji bilimi, hakkınızda o meşhur “beni anlamadılar!” serzenişiyle kestirip atamayacağınız kadar fazlasını biliyor; insana başka türlü bakmanızı sağlayacak kadar fazlasını.

Gerçekten Bilmeniz Gereken 50 Psikoloji Fikri, anlatım dilinden tasarımına kadar kolay anlaşılır olmayı hedeflemiş, şahane bir psikolojiye giriş kitabı. Duygu, düşünce ve davranışlarımızın kökenine dair bilim insanlarının yaptığı keşifleri, sonuçlarına inanmakta zorluk çekeceğimiz deneyleri ve “neden itaat ederiz?” gibi mühim soruların cevaplarını paylaşıyor. İnsanı -öncelikle de kendini- tanımak isteyen herkes için güzel bir rehber.
 

Gerçekten Bilmeniz Gereken 50 Psikoloji Fikri (Ciltli) isimli 208 sayfadan oluşan kitap ; Adrian Furnham tarafından yazılmış ve DOMİNGO YAYINEVİ yayınevinin 12.12.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Gerçekten Bilmeniz Gereken 50 Psikoloji Fikri (Ciltli) pdf indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.