Tahkim Öncesi Uyuşmazlık Çözüm Usulleri ve Bu Usuller Tüketilmeden Tahkime Başvurulmasının Sonuçları pdf indir

tarafından
18
Tahkim Öncesi Uyuşmazlık Çözüm Usulleri ve Bu Usuller Tüketilmeden Tahkime Başvurulmasının Sonuçları pdf indir

* Tahkimin Ön Aşamaları Olarak Alternatif Uyuşmazlık Çözüm Yolları * Yabancı Ülkelerde Gerçekleşen Alternatif Uyuşmazlık Çözümü Faaliyetlerinin Türkiye’deki Sonuçları * Çalışmamızın Kapsamı ve Plan * Tahkim Öncesi Uyuşmazlık Çözüm Usulleri ve Bu Usullerin Tüketilmemesinin Hakem Kararına Etkisi * Genel Olarak Tahkim Öncesi Aşama * Tahkim Öncesi Aşama Klozlarının Hukuki Niteliği ve Bu Klozların Geçerliliğinin Tabi Olduğu Hukuk * Tahkim Öncesi Aşamanın Türleri * Tahkim Öncesi Aşama Tüketilmeden Tahkime Gidilip Gidilmeyeceği Meselesi * Tahkim Öncesi Zorunlu Aşamaya Uyulmadan Verilen Hakem Kararının İptal Edilip Edilemeyeceği Meselesi * Tahkim Öncesi Aşamaya Uyulmamasının Hakem Kararının Tenfizine Etkisi * FIDIC Tahkim Öncesi Uyuşmazlık Çözüm Usulleri ve Bu Usullere İlişkin Sorunlar * Genel Olarak FIDIC ve FIDIC Tarafından Hazırlanan Sözleşmeler * FIDIC Sözleşmelerinin Uyuşmazlık Çözümüne İlişkin 20. Maddesi * FIDIC Tahkiminden Kaynaklanan Sorunlar * FIDIC Sözleşmelerinin Uyuşmazlık Çözümüne İlişkin 20. Maddesine İlişkin Eleştirilerimiz ve Bu Maddenin Yeniden Düzenlenmesi Zorunluluğu * GSM İmtiyaz Sözleşmelerinde Tahkim Öncesi Uyuşmazlık Çözüm Usulü * GSM İmtiyaz Sözleşmelerine İlişkin Yasal Düzenlemeler * GSM İmtiyaz Sözleşmelerinde Öngörülen Tahkim Öncesi Aşamalar * Lisans Koordinasyon Kurulu * Lisans Koordinasyon Kurulu’na Başvurulmadan Tahkime Gidilip Gidilemeyeceği Meselesi
 

Tahkim Öncesi Uyuşmazlık Çözüm Usulleri ve Bu Usuller Tüketilmeden Tahkime Başvurulmasının Sonuçları isimli 134 sayfadan oluşan kitap ; Doç. Dr. Nuray Ekşi tarafından yazılmış ve BETA BASIM YAYIM yayınevinin 09.10.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Tahkim Öncesi Uyuşmazlık Çözüm Usulleri ve Bu Usuller Tüketilmeden Tahkime Başvurulmasının Sonuçları pdf indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.