Kadın, Din ve İlim pdf indir

tarafından
19
Kadın, Din ve İlim pdf indir

Yıllardır biz kadınlar dinimizi erkeklerden dinledik, öğrendik ve o bilgileri doğru kabul ederek kendimize bir yol çizdik. Ancak doğru bildiğimiz yanlışlar hem kimliğimizi hem de benliğimizi zorlaştırmaktan ileri gitmedi.

Zaman zaman kendimizi dinden uzaklaştırma isteği oluştu her birimizde. Kulaklarımızda çınlayan şu sözler hâlâ beynimizin büyük bir kısmını doldurmakta: “Sen Müslüman bir kızsın…”

Bu şekilde başlayan cümleler bazen kalbimizi kırdı, bazen kimliğimizi zedeledi, bazen de isyanlar ve bunalımlar içerisinden soktu bizi.

İşte tüm bu zorlukları birer birer yaşamış bir anne, bir öğretmen ama her şeyden önce bir kadın olarak gelecek nesillerimizin kız veya erkek fark etmeksizin doğru bilgiler ışığında Kur’an ve sünnet perspektifinde İslam’ı ve mükemmelliğini, kadın dili ve düşüncesiyle kaleme aldım. Kitabımda kendinizden bir çok şey bulacak, belki hatalarımızı görecek ve gerçeklerle ömrümüzü aydınlatacaksınız.

Bu kitapla huzur dolu bir yolculuğa hazır mısınız?
 
 

Kadın, Din ve İlim isimli 154 sayfadan oluşan kitap ; Sevgi Nesibenur Yılmaz tarafından yazılmış ve KUTLU YAYINEVİ yayınevinin 20.12.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Kadın, Din ve İlim pdf indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.