Öğretmenim Beni Sorumlulukla Ödüllendir pdf indir

tarafından
39
Öğretmenim Beni Sorumlulukla Ödüllendir pdf indir

Elinizdeki bu kitap, tüm eğitim kademelerinde öğretmenlik yapmış bir eğitimcinin deneyimleyerek sahip olduğu birikimin paylaşıldığı bir üründür.

Kitapta, ilkokuldan üniversiteye kadar öğrenim hayatlarını sürdüren tüm bireylerin çağın gerektirdiği becerilerle donanımlı kılınarak hayata hazırlanmasında ebeveyn ve eğitimcilerin, özellikle de öğretmenlerin görev ve sorumluluklarına değinilmektedir.

Günümüzde öz güven duygusu, sorumluluk üstlenme ve inisiyatif kullanabilme becerileri 21. yüzyıl becerilerinin en önemlilerindendir. Bu çerçevede, kitapta öncelikle öğrenme süreçlerinde sorumluluk alma ve sorumluluk vermenin bireylere sağladığı yararlar üzerinde durularak öğretmen ve öğrencilerin değişen rollerine işaret edilmiştir.

Eğitimin iki temel unsuru olan öğretmen ve öğrencilerin eğitsel farkındalıklarının artırılmasıyla kazandırılacak bakış açılarında bilinçli değişimin hedeflendiği bu çalışmanın; eğitimi dert edinen eğitim yöneticilerinin, ebeveynlerin, öğretmen adaylarının, öğretmenlerin ve öğrencilerin eğitsel farkındalıklarına küçük de olsa bir katkısının olması dileğiyle…
 
 

Öğretmenim Beni Sorumlulukla Ödüllendir isimli 192 sayfadan oluşan kitap ; Ali Göçer tarafından yazılmış ve PEGEM AKADEMİ YAYINCILIK yayınevinin 02.06.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Öğretmenim Beni Sorumlulukla Ödüllendir pdf indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.