Mesleklerin Bilinmeyen Dünyası pdf indir

tarafından
36
Mesleklerin Bilinmeyen Dünyası pdf indir

Müfredat temaları:
BİREY VE TOPLUM, KİŞİSEL GELİŞİM, ZAMAN ve MEKÂN, BİLİM VE TEKNOLOJİ, SANAT
 
Söylesene, büyüyünce ne olacaksın? Peki, sence dünyada kaç meslek var? Saymayı hiç denedin mi? Kulağa çok zor geliyor, değil mi? Eh, bu harika, demek ki ileride yapabileceğin bir sürü iş var! Peki, hobilerinin gelecekte yapacağın mesleği belirlemede çok önemli rol oynadığını biliyor musun?
 
Bilgisayarla ilgilenmeyi sever misin? Ya denizden, yemeklerden ya da danstan hoşlanır mısın? Yaratıcı gücünü sergilemek hoşuna gider mi? Kendini en iyi ifade ettiğin yer dans pisti mi? İhtiyacı olan canlılara yardım eli uzatmak seni mutlu eder mi? Gel, biraz da müzikten, resimden, uzaydan ve tarihten konuşalım, ne dersin? Bu kitapta belki de daha önce adını bile duymadığın, birbirinden ilginç meslekle tanışacaksın. Hadi, birlikte keşfe çıkalım ve nelerden hoşlandığını keşfedelim!
 
Pavla Hanáčková, Hana Mokrošová, Helena Haraštová & Elena Pokaleva’nın birlikte yarattıkları Mesleklerin Bilinmeyen Dünyası, İpek Güneş Çıgay çevirisiyle Kronik Çocuk kitapları arasındaki yerini alıyor. Mesleklerin Bilinmeyen Dünyası merak uyandıran sorularla okurlarını hobileri, hayalleri ve yetenekleri üzerine düşünmeye iterken daha önce çocuk kitaplarında irdelenmemiş pek çok mesleği eğlenceli bir şekilde okurlara tanıtıyor.  
 

Mesleklerin Bilinmeyen Dünyası isimli 64 sayfadan oluşan kitap ; Pavla Hanáčková tarafından yazılmış ve KRONİK KİTAP yayınevinin 19.06.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Mesleklerin Bilinmeyen Dünyası pdf indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.