Merhale / Seyahatname-1 pdf indir

tarafından
28
Merhale / Seyahatname-1 pdf indir

Seyahat etmek, hayatın en keyifli deneyimlerinden biridir. Farklı kültürleri, tarihleri ve güzellikleri keşfetmek, zenginleşmek ve kendimizi yenilemek için harika bir yoldur.
 
Bu seyahatname kitabı, sizleri kutsal topraklara; Medine ile Kâbe’ye ve Avrupa’nın en güzel şehirlerine bir yolculuğa çıkaracak.
 
Seyahatnamenin bu ilk kitabında, Medine’nin manevî atmosferini, Kâbe’nin kutsallığını, Sofya’nın tarihi dokusunu, Budapeşte’nin göz kamaştırıcı güzelliğini, Viyana’nın saraylarını, Belgrad’ın enerjisini, Prag’ın mistik havasını, Cenevre’nin muhteşem manzaralarını, Paris’in romantizmini, Roma’nın tarihini, Pisa’nın eşsiz kulesini, Floransa’nın sanatını, Venedik’i, Üsküp’ü ve Vatikan’ı keşfedeceksiniz.
 
Umarız, bu seyahatname kitabı sizin için bir rehber olur ve seyahatlerinizde unutulmaz anılar biriktirmenize yardımcı olur. Keyifli okumalar ve harika yolculuklar dileriz!
 
 

Merhale / Seyahatname-1 isimli 72 sayfadan oluşan kitap ; Şifanur Özçelik Şirin tarafından yazılmış ve AZ KİTAP yayınevinin 23.05.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Merhale / Seyahatname-1 pdf indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.