Marka Stratejisi Nereye Gidiyor pdf indir

tarafından
32
Marka Stratejisi Nereye Gidiyor pdf indir

Gerçek kürk giymek bir zamanlar zenginlik ve statü işaretiydi. Şimdi ise bir cehalet işareti. Lüks ürün kiralama ve ikinci el piyasası sayesinde, bugünlerde herkes bir Gucci kemerle dolaşabiliyor.
Pandemi her şeyi alt üst etti; kurallar baştan yazılıyor. Modern lüks markalarda uzmanlaşmış deneyimli marka stratejisti Ana Andjelic’e göre, “Marka stratejisinin geleceği gözlerimizin önünde şekilleniyor.”
Markaların nasıl davranması gerektiği hakkında kafalar karışık. Büyük markalar hantallık içindeyken küçük markalar daha yaratıcı: Topluluklarını, değerlerini ve amaçlarını harekete geçiriyorlar. Markaların sosyal, kültürel ve çevresel sermayesi, artık her zamankinden önemli.
Deneyimli stratejist Andjelic kitabında, marka anlatınızı ve rekabet stratejinizi değiştirmek, marka sembolleri oluşturmak ve yaymak, ürün ve hizmetlerinizin hem parasal hem de ahlaki değer yaratmasını sağlamak için sosyal etkilerden nasıl yararlanabileceğinizi analizler, örnekler ve araçlar eşliğinde anlatıyor.
 

Marka Stratejisi Nereye Gidiyor isimli 168 sayfadan oluşan kitap ; Ana Andjelic tarafından yazılmış ve MEDİACAT KİTAPLARI yayınevinin 10.07.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Marka Stratejisi Nereye Gidiyor pdf indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.