Kendine Yeşillenmek pdf indir

tarafından
43
Kendine Yeşillenmek pdf indir

Her başlangıç yeni bir yolculuktur. Hayat bizi nereden başlatırsa başlatsın, nerede duracağımızı kendimiz belirleyebilir miyiz? Yoksa kendimizi kader kurbanı gibi gören “dışarıya mutlu kendi içinde kaybolmuş” oyuncular gibi miyiz? Elinizdeki kitapta bu konuyla ilgili gerçek hayat hikâyelerine tanık olacaksınız. Belki de bazıları size hiç yabancı gelmeyen, tanıdık olaylarda buluşacağız.
Bu kitabın baş kahramanı Defne Atanur, her bölümde farklı bir durumla karşılaşacak. Yaşadıklarını kendi dilinden anlatırken okura sorular soracak, onu farklı insanlık durumları üzerinde çözümler bulmaya zorlayacak.
Defne Atanur yaşı olmayan, içindeki boşlukları dışarıda gördüğü her şeyle doldurmaya çalışan, yuvayı, huzuru arayan, bazen de ne aradığını bilmeyen deli fişek bir kadın. Bazen siz, bazen iş yerinden biri, bazen arkadaşımız, bazen dostumuz, bazen patronumuz, bazen yöneticimiz, bazen sevgilimiz, eşimiz… Kısacası hepimizden bir parça o. Etrafımızda binlerce Defne var.
Defne’nin hayatı kendini tanımasıyla, kendini fark etmesiyle, kendisiyle konuşmasıyla değişmeye başladı. Dünyanın, yaşadıklarının daha çok ayırdına vardıkça yaşamdan keyif almaya başladı.
Etrafımızda yeşillenenlerin artmasını yürekten diliyorum.
 
 

Kendine Yeşillenmek isimli 190 sayfadan oluşan kitap ; Türkan Ersoy tarafından yazılmış ve DS YAYINLARI yayınevinin 11.05.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Kendine Yeşillenmek pdf indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.