Dirayet pdf indir

tarafından
81
Dirayet pdf indir

“Göktuğ Yılmaz’ın ilk romanı olan “Dirayet”, sıra dışı bir anlatımla okurlarını karşılıyor. İki bölümden oluşan bu eser, yazım tekniği ve konusuyla diğer kitaplardan ayrılırken, varoluşçuluk temalarını ön planda taşıyor. Roman, okurun kavrama ve olayları birbirine bağlama sürecinde zorlanabileceği bir yapıya sahip olmasına rağmen, tüm unsurlarının bizzat hayatın kendisinden alındığı gerçekçi bir anlatı sunuyor. Hiçbir abartıya yer verilmeyen bu eser, doğallığı ve derinliğiyle dikkat çekiyor.

‘Her insan biraz yalnızdır dedi, hangi açıdan bakacağımıza bağlı. Benim yalnızlığım somut, elle tutulur bir yalnızlık değil. Ben bir kişiyim yanıma birini daha koyun eder size iki, pratikte yalnız değilsiniz. Fakat benimki daha soyut, bu yüzden tam hâkim olmadığım ve üzerine bir yorum yapamadığım için biraz bulanık kalıyor. Bir şeyi kelimelere dökebildiğin zaman değerini ve manasını kaybeder derler ya sanırım öyle. Umarım sizin için doyurucu bir cevap verebildim.’

Göktuğ Yılmaz’ın bu romanı, insanın içsel dünyasına, yalnızlık ve soyutluk kavramlarına dair derin düşüncelere yol açacak. “Dirayet”, okurlarını farklı bir bakış açısıyla düşünmeye davet ediyor ve yazara özgü anlatım tarzıyla edebiyatseverlere unutulmaz bir okuma deneyimi vaat ediyor.”
 

Dirayet isimli 190 sayfadan oluşan kitap ; Göktuğ Yılmaz tarafından yazılmış ve MYTHOS KİTAP yayınevinin 21.12.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Dirayet pdf indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.