Ölüm Yokluk Değildir pdf indir

tarafından
22
Ölüm Yokluk Değildir pdf indir

Bir gün kitap fuarında bir bayan, Selim Gündüzalp’e ölen yakınından söz açmış. Onu kaybetmekten çok perişan olduğunu… Selim Gündüzalp ona, üstlerinde yanan lambayı göstererek sormuş: “Bu lamba kırılırsa elektriğe ne olur?” Cevap, “Hiçbir şey olmaz…”
Gündüzalp bu cevap üzerine devam etmiş: “Beden topraktandır, toprağa döner; lambanın da maddesi topraktandır ve kırılınca oraya döner. Ama insanın ruhu topraktan değil. Beden ölür, ruh ölmez. Beden ruhun elbisesidir. Elbise değiştiren insana bir şey oluyor mu!.. Ruh ölmez, berzah âlemine doğru yolculuğuna devam eder. Ölüm son değildir, yeni bir âleme doğmaktır. Azrail, ebedin ebesidir…”

Evet sevdikleriyle tekrar buluşacağı bir âleme göçer insan. Allah ile olunca hayat da güzeldir, vefat da. Hatta müjdedir: “Hazırlanınız; başka, daimî bir memlekete gideceksiniz. Öyle bir memleket ki, bu memleket ona nisbeten bir zindan hükmündedir.”
Üzülmeyin, kederlenmeyin; öyle ebedi bir memlekette sevdiklerinizle buluşmanın heyecanıyla yaşayın ve oraya hazırlanın…
 

Ölüm Yokluk Değildir isimli 144 sayfadan oluşan kitap ; Serdar Çınar tarafından yazılmış ve SAMA yayınevinin 12.10.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Ölüm Yokluk Değildir pdf indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.