Mor Menekşeler pdf indir

tarafından
17
Mor Menekşeler pdf indir

Yaşadığımız çağdaki modern dünya ve bu dünyanın modern insanlarının ağır dayatma, baskı ve zorlamalarına maruz kalan gönül insanları, zor zamanları içlerine sindiremeden yollarına devam ederlerken, insan kalma direnişleriyle insanlığı korumaya çalışılıyorlar.
 
Çoğunlukta olmasalar da, insanlığın kadim emanetlerine sahip çıkma dertleriyle dertlenerek, yüreklerindeki insanlık ateşlerini söndürmeden, geleceği kuracak olan Elif Kuşağı gençlerini yetiştirme gayretleri, erdemli hareketlerinden olsa gerek.
 
Günümüz dünyasında her şey soyulup, soğana, patatese çevrildiği bir süreçte; iffetini, neslini, davasını savunan koca Çınarlar, onurlu direnişlerine elbet devam edecekler.
 
Zor süreçten geçirilen dünya, modern insan ve insanlıktan çıkarılan bireyler, yapay zekalı robot makineler, bilim ve teknolojinin gönüllü köle elçileri, yüreklerinize nasıl dokunulmalı, sizlere nasıl el uzatılmalı?
 
Günümüz dünyasında; ana kalmak, baba kalmak, erkek kalmak, kadın kalmak zor olsa da, birey denilen çağdaşlar için; nasiplenesiniz insan olmaktan, insan kalmaktan ve bizlerinde niyetleri sizleri dualarla kucaklamak…
 
 

Mor Menekşeler isimli 192 sayfadan oluşan kitap ; Tevfik Bala tarafından yazılmış ve NİRENGİ YAYINLARI yayınevinin 26.12.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Mor Menekşeler pdf indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.