Yeniden Başlayalım mı? Çocuk Ergen Sosyalliği ve İletişim pdf indir

tarafından
14
Yeniden Başlayalım mı?  Çocuk Ergen Sosyalliği ve İletişim pdf indir

Çocuk ve ergenle iletişim, oldukça hassas bir konudur. Çocuk ilk iletişimine ailede başlar. Aynı zamanda ilk sosyal ortamı da ailedir. Etkili biçimde iletişim kurmayı bilmek, sosyal becerilerin gelişiminde önemli rol oynar. Burada, yetişkinlerin desteği ve yardımı çok önemlidir. Çocuk ve ergenin geleceğe dair temelleri aile içinde atılır.
Sosyalleşme  süresince çocuk, empatik yönden ve başkalarına yardım bilinci açısından gelişir. Böylelikle, başkalarının haklarına saygı duymayı öğrenir ve arkadaşlığı keşfederek sosyalleşir. Bunun devamında ise işbirliği bilinci gelişir. 
Birey olma yoluna çıkan çocuk ve gençlerimizi yönlendirebilmek için bilgi ve desteğe ihtiyacımız vardır. Çocukluk, gençliğe kadar bir bütün olarak değerlendirilse de aslında gelişim evreleri birbirinden çok farklıdır.
Bu kitapta çocuğumuzun gelişim evreleri incelenirken, her dönem için anne – babaların neler yapması gerektiği ayrıntıları ile ele alınarak yol gösterilmiştir.
Çocuğumuzu keşfedip topluma ve en önemlisi kendilerine faydalı bireyler haline getirmek için dikkat etmemiz gerekenler bu kitapta sizlere sunuluyor… 
Öyleyse, yeniden başlamaya ne dersiniz?
 

Yeniden Başlayalım mı? Çocuk Ergen Sosyalliği ve İletişim isimli 176 sayfadan oluşan kitap ; Mehmet Murat Döğüşgen tarafından yazılmış ve EKİNOKS YAYIN GRUBU yayınevinin 18.12.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Yeniden Başlayalım mı? Çocuk Ergen Sosyalliği ve İletişim pdf indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.