Herkese Açık Kuantum Atölyesi – Kendini Keşfet pdf indir

tarafından
214
Herkese Açık Kuantum Atölyesi – Kendini Keşfet  pdf indir

Bu kitapla hayatınız değişecek. Çünkü insan kendini keşfedene dek kaderini yaşar, keşfedince kaderini yazar. O hâlde kendini keşfet, kaderine hükmet, kontrol sende olsun!

Yaşamı sizin için kolaylaştıracak meditasyon ve enerji çalışmaları, pratik ve hızlı çakra açma yöntemleri, şifa enerjilerine uyumlanma ve günlük yaşantıda uygulamaya geçirme teknikleri öğrenerek en yüksek frekans seviyesine ulaşmanın sırlarını keşfetmeye hazır mısın?

Doyurucu bilgiler içeren ve bol bol uygulama yapma şansı veren eser; yepyeni bir hayata başlamak isteyenler, ihtiyaç duyanlar ve kendine inananlar için yardımcı bir kılavuz niteliğindedir.

Allah, varlık âlemini ilahi enerjileriyle istikrarlı bir düzen içerisinde ayakta tutar ve biz de “Bismillâhirrahmânirrahîm” dediğimizde Allah’ın ismiyle beraber Rahman ve Rahim enerjilerini aktif ederiz.

Herkese Açık Kuantum Atöyesi’nde amacımız; enerjimizi Kuantum fiziği, Kuantum psikolojisi ve Kur’an ayetleri ışığında uygulamalı çalışmalarla dengeye getirmek ve tüm istediklerimizi elde etmek üzere yönlendirmektir. Etrafımızda mevcut bulunan evrensel enerjiyi şifa niyetine kullanmaktır.

Ellerimiz fener olsun, yolumuza ışık tutsun…
 

Herkese Açık Kuantum Atölyesi – Kendini Keşfet isimli 126 sayfadan oluşan kitap ; Leman Rex tarafından yazılmış ve KİTAPYURDU DOĞRUDAN YAYINCILIK (KDY) yayınevinin 02.06.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Herkese Açık Kuantum Atölyesi – Kendini Keşfet pdf indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.