Kripto Hakkındaki Gerçekler pdf indir

tarafından
39
Kripto Hakkındaki Gerçekler pdf indir

Finans uzmanı Ric Edelman, yatırım stratejilerinin en yeni yöntemi kripto para hakkında bilmeniz gereken her şeyi anlaşılır bir biçimde anlatıyor.
 
Bitcoin ve blok zinciri kavramları küresel finans sistemini giderek yepyeni bir şeye dönüştürüyor. Blok zinciri teknolojisinin 2030 yılına kadar dünyanın 80 trilyon dolarlık ekonomisine 2 trilyon dolarlık katkıda bulunacağı tahmin ediliyor. Bu teknoloji ve onu mümkün kılan dijital varlıklar, internetin icadından bu yana gördüğümüz en büyük yenilik!
 
Çoğu yatırımcı ve yatırım danışmanı ne bu teknolojinin ne de mümkün kıldığı yatırım fırsatlarının yeterince farkında. Ric Edelman, bu yeni yatırım piyasasında neler yapılabileceğini bize anlatırken kavramları en başından, bitcoin’in ne anlama geldiğinden başlayarak, blok zincirinin nasıl çalıştığını, dijital para birimi ve dijital varlık arasındaki farkları ve bu alana dair bilinmesi gereken diğer her şeyi açıklamakla kalmıyor, ayrıca bu yeni varlık sınıfı hakkında oldukça pratik tavsiyeler de veriyor.
 
Yatırım dünyasında geride kalmak istemiyorsanız bu kitabı mutlaka okumalısınız!
 
“Ric, kapsamlı ve sürekli gelişen bir konuyu mümkün olan en geniş kitle için erişilebilir hale getiriyor. Kripto Hakkındaki Gerçekler kolay anlaşılır ve elinizden düşmeyecek bir kitap. Sadece bireysel yatırımcılar değil aynı zamanda yasa koyucular, düzenleyiciler, mali danışmanlar ve vergi uzmanları da kesinlikle okumalı.”
–Gary L. Perlin, Dünya Bankası Eski Finans Direktörü
 
“Ric bir kripto uzmanı, blok zincir şampiyonu ve dijital varlıklara nasıl yatırım yapılacağı veya yapılmayacağı konusunda başvurulacak kişidir. Konuya hakimiyeti ve sağduyulu yaklaşımı göz önüne alındığında, bu tüm yatırımcılar ve finansal planlamacılar için mutlaka okunması gereken bir kitap.”
–Mitchell Dong, Pythagoras Investment Management
 
Kripto Hakkındaki Gerçekler, tarihteki en büyük ekonomik yeniliklerden birini temsil eden dijital varlıkların ve blok zinciri teknolojisinin anlaşılabilir ve kapsamlı bir özeti. Özellikle finans danışmanları tarafından mutlaka okunmalı!”
 –David Canter, Fidelity Investments
 

Kripto Hakkındaki Gerçekler isimli 368 sayfadan oluşan kitap ; Ric Edelman tarafından yazılmış ve NOVA KİTAP yayınevinin 17.05.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Kripto Hakkındaki Gerçekler pdf indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.