Pasaport pdf indir

tarafından
26
Pasaport pdf indir

Sırların bir gün ortaya çıkmak gibi çok kötü bir huyu vardır. Ama eğer ortaya çıkması sevdiğiniz bir insanı çok zor durumda bırakacaksa, bırakın sır olarak kalsın… Ve emin olun: “Hayatta sırrı olmayan hiç kimse yoktur.”
Yazarımız Kadir Ersoy “Deli” ve “Kiminle Gülüyorsan Ona Aitsin” adlı ilk iki romanının ardından yazdığı, “Pasaport” adlı bu romanıyla “Hayatımıza Renk Katanlar” serisini tamamlamış oldu. Pasaport, türler arasında ustalıkla gezinen ve okurlarına farklı lezzetleri bir arada tattırabilme başarısını gerçekleştirmiş bir roman olarak öne çıkıyor. Başlarda romantizm öğelerinin ağırlıkta olduğu duygusal bir eser okurken, ilerleyen kısımlarda gizem unsurları ön plâna çıkmaya başlıyor. Sonrasındaysa aksiyon ve gerilim öğeleri devreye giriyor ve okuma keyfini katlıyor. Dolayısıyla romanın sürükleyiciliğini iyice perçinliyor. Kadir Ersoy’un incelikli hâlleri vermekte ustalaşmış kalemi, keyifli bir okuma serüvenine rehberlik ediyor. Bu özel kitabı keşfetmekte muhakkak fayda var.
 

Pasaport isimli 199 sayfadan oluşan kitap ; Kadir Ersoy tarafından yazılmış ve Logo Yayınevi yayınevinin 12.07.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Pasaport pdf indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.